foto © Agata Lenczewska-Madsen

foto © Agata Lenczewska-Madsen

Ny type specialklub under Lions:

Vil støtte Hammel Neurocenter

Den nye specialklub 'Lions Hammel Neurocenter' holder opstartsmøde onsdag 4. marts for at fåp stablet klubben ordentligt på benene

Hammel Borgere, der har lyst til at gøre en forskel og få nogle spændende oplevelser, kan nu blive en del af den nye klub Lions Hammel Neurocenter.

Denne Lions klub er en helt ny type specialklub - den første af sin art i Danmark - der får til formål at støtte Hammel Neurocenter med såvel økonomi som praktisk støtte på centret. Klubben bliver for alle. Alle der har lyst til at gøre en forskel i relation til Hammel Neurocenter.

Lions Hammel Neurocenter holder opstartsmøde med det formål at få startet klubben op. Formålet med mødet er at få etableret en bestyrelse i klubben og få sat gang i de første møder. Opstartsmødet finder sted onsdag 4. marts kl. 19 i Kulturhus InSide, Dalvej i Hammel.

I Lions kan borgere være med til at gøre en forskel i lokalområdet. Samtidig bliver medlemmerne en del af et fantastisk netværk og får nogle unikke oplevelser.

Alle er velkomne til at deltage i mødet. Tilmelding til mødet foregår ved senest 1. marts at give besked til Egon Bjørn Andersen på tlf. 40318691 eller egonbjornandersen@gmail.com.

CV

Publiceret 03 March 2020 13:00