Emilie Thomsen skifter butikslederjobbet ud med fuldtidsstudie.

Emilie Thomsen skifter butikslederjobbet ud med fuldtidsstudie. Pressefoto

Emilie har fået en studieplads:

Fra daglig leder i Sportmasterkæden i Hammel til fuldtidsstudie

Hverdagen som sælger og daglig leder i Sportmasterkæden i Hammel skiftes ud med studiebøger og SU for Emilie Thomsen

uddannelse Emilie Thomsen tjekkede sin e-Boks kl. 00:01 natten til tirsdag 28. juli og fik den glædelige besked: Tillykke. Du tilbydes en studieplads.

"Jeg er bare så glad," siger 24-årige Emilie Thomsen.

Hun er udlært salgsassistent (HG) med elevplads hos Sportmaster i Herning og arbejder til dagligt som leder i Sportmaster i Hammel.

Fra august skal Emilie læse til serviceøkonom på Erhvervsakademi Aarhus.

"Det er det, jeg allerhelst vil. Jeg har længe gerne villet skifte spor og videreuddanne mig til noget indenfor indretning, for eksempel i detailhandlen."

Ned i indtægt

At skifte en fuldtidsindtægt, som Emilie har haft de sidste år, ud med en SU, tvinger Emilie til at sætte tæring efter næring.

"Det bliver da noget af en udfordring at tjene mindre. Derfor regner jeg også med at tjene lidt ekstra på sidelinjen ved butiksarbejde."

Emilie drømmer om at arbejde med indretning - af private hjem, butikker eller hoteller. På Instagram blev hun inspireret af en pige, der arbejdede med lige præcis det, og Emilie tog kontakt.

"Jeg skrev til hende og spurgte, hvordan jeg også kunne gå i den retning, og hun sagde, at serviceøkonomuddannelsen kunne være en mulighed. Bagefter vil jeg læse videre og tage en professionsbachelor inden for design og indretning," siger Emilie, der bor i Aarhus.

Publiceret 31 July 2020 18:00