Til generalforsamlingen i Hvorslev Kunstforening blev der trukket lod om dette maleri af Susan Ogstrup. Foto: PR

Til generalforsamlingen i Hvorslev Kunstforening blev der trukket lod om dette maleri af Susan Ogstrup. Foto: PR

Nødvendigt med ekstraordinær generalforsamling i Hvorslev Kunstforening

Hvorslev Kunstforening har afholdt generalforsamlingen på Ulstrup Skole, hvor der blev trukket lod om de 10 værker, der er blevet indkøbt af foreningen i 2019

generalforsamling Onsdag 9. september afholdt Hvorslev Kunstforening sin generalforsamlingen på Ulstrup Skole.

Der blev der trukket lod om de 10 værker, der er blevet indkøbt af foreningen i 2019.

Årets vindere blev Eva Bagger, der vandt et maleri af Marie Fredborg Jungersen, Ulla Jensen, Kurt Andreasen og Vicki Nielsen der vandt malerier af Susan Ogstrup, Egon Pagh, Maria Hesselberg og Søren Emil Sørensen der vandt skulpturelt pileflet af Bent Vinkler og Birthe Thomsen, Arne Andersen og Karen Birte Christensen, der vandt keramiske værker af Jacob Stig Isaksen.

Da foreningens formand Jane Susanne Andersen og bestyrelsesmedlem Louise Sandberg Fræer trådte ud af bestyrelsen, manglede kunstforeningen to nye bestyrelsesmedlemmer. Desværre kunne disse ikke findes ved den afholdte generalforsamling, og derfor er det ikke muligt for bestyrelsen at konstituere sig fuldtalligt.

Det blev besluttet at indkalde medlemmerne til en ekstraordinær generalforsamling inde for nærmeste fremtid for enten at finde de to manglende bestyrelsesmedlemmer eller alternative muligheder for at drive foreningen fremover, eller påbegynde processen med at nedlægge foreningen. Hvorslev Kunstforening har eksisteret siden 1991 og afholder hvert år to udstillinger på Ulstrup Slot samt en kunstudflugt.

Fra Hvorslev Kunstforeningens side opfordrer vi alle, som har interesse i kunst og kunstformidling til at overveje at træde ind i bestyrelsen og fortsætte det gode arbejde, som er betydningsfuld for lokalsamfundet i Ulstrup, Thorsø og omegn. Hvorslev Kunstforening åbner 19. september sin høstudstilling på Ulstrup Slot med billedkunstner Niels Frank fra Hammel og keramiker Gerd Baarstrøm fra Silkeborg.

Der er fernisering lørdag 19. september kl. 11, hvor kunstforeningen er vært ved en lille forfriskning. Udstillingen holder åbent 11-17 begge dage, og der er desuden mulighed for at købe kaffe og kage i Slotsgården.

Publiceret 24 September 2020 07:00