Livestreamet møde skal skaffe flere Natteravne i Favrskov

Uro i nattelivet kalder på flere frivillige Natteravne. Der indkaldes til møde i samarbejde med kommunen 5. oktober

natteliv Der er brug for flere frivillige Natteravne. Derfor holder Natteravnene i samarbejde med kommunen et virtuelt informationsmøde 5. oktober kl. 19 på Google Meet for interesserede borgere.

Det sker på baggrund af uro mellem de unge i nattelivet i Hammel og den ældre generation i en længere periode.

På mødet kan interesserede høre mere om samarbejdet mellem kommunen og Natteravnene og få et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig hos Natteravnene, når Heidi Hagen Siem og Hanne Bertelsen holder et kort oplæg.

De er formænd for Natteravnene i Hadsten/Hinnerup og Hammel.

Flere i gule jakker

Anne Gammelby Lybecker, skolechef i Favrskov Kommune, deltager også i mødet.

"I lighed med andre kommuner har vi i sommerens løb haft nogle udfordringer med unge mennesker, der larmer til sent på natten og laver hærværk i bybilledet. Vi skal selvfølgelig i dialog med de unge mennesker og deres forældre, og vi skal samarbejde med de øvrige aktører på området, så vi kan dæmme op for urolighederne og finde ud af, hvad de unge mennesker egentlig efterspørger.

I den forbindelse er Natteravnene også en vigtig samarbejdspartner for os, og jeg håber, at det lykkes os at rekruttere nogle frivillige hjælpere via mødet 5. oktober," siger Anne Gammelby Lybecker.

Kommunens SSP-medarbejdere (Skole, Sociale myndigheder, Politi) arbejder sammen med Natteravnene om at have kontakt til de unge mennesker i aften- og nattelivet i Favrskov Kommune.

Publiceret 29 September 2020 19:00