Fysioterapeut Heike B. Jørgensen fra Stresscenter Midt i Hinnerup skal undervise UlykkesPatientForeningens medlemmer rundt om i landet online i smertehåndtering og mindfullness. Foto: Privat

Fysioterapeut Heike B. Jørgensen fra Stresscenter Midt i Hinnerup skal undervise UlykkesPatientForeningens medlemmer rundt om i landet online i smertehåndtering og mindfullness. Foto: Privat

Hinnerup-instruktør går online

Fysioterapeut Heike B. Jørgensen skal undervise online i smertehåndtering og mindfullness

hinnerup Fysioterapeut Heike B. Jørgensen fra Stresscenter Midt i Hinnerup underviser og træner normalt med klienter fra lokalområdet, men fra oktober skal undervise UlykkesPatientForeningens medlemmer rundt om i landet online i smertehåndtering og mindfullness.

"Det bliver noget nyt og spændende for mig, når jeg pludselig skal til at undervise en masse mennesker online, som jeg ikke kender på forhånd. Af hensyn til corona-smitten rykker vi undervisningen over på de digitale platforme, og deltagerne kan komme fra hele landet," siger Heike B. Jørgensen om det nye forløb.

Undervisningen bliver tilrettelagt, så deltagerne kan se underviseren, og underviseren kan se deltagerne. Fordelen er, at underviseren kan hjælpe deltagerne, hvis der er spørgsmål til øvelserne undervejs.

"Udover at deltagerne forhåbentligt får noget ud af det rent fysisk og mentalt, så håber jeg også, at de får en oplevelse af noget socialt og noget fællesskab, som man normalt ikke har, hvis man træner alene derhjemme," fortæller Heike og fortsætter.

"Smerteproblematikker er noget, at alt for mange desværre kender til, men med en kombination af forskellige teknikker kan man lære at lindre og ændre opfattelsen af smerte."

Normalt tilbyder foreningen træning i motionscentre og lignende, men i disse coronatider har foreningen valgt at gøre undervisningen digital i stedet. Træningen er relevant for alle, uanset baggrund, det vil sige, at alle er velkomne til at træne med, man skal blot melde sig ind.

Du kan læse mere om Heike, smertehåndtering og de mange andre muligheder for træning på foreningens hjemmeside: ulykkespatient.dk/traening.

Publiceret 06 October 2020 06:00