Årets Julemærkemarch finder sted søndag 6. december fra Rønbæk Fritidscenter. Det er muligt at gå 5 eller 10 km. Foto: PR

Årets Julemærkemarch finder sted søndag 6. december fra Rønbæk Fritidscenter. Det er muligt at gå 5 eller 10 km. Foto: PR

March for Julemærkebørn i Hinnerup

indsamling Søndag 6. december arrangerer Lions Dagmars Kilde Julemærkemarch, som har til formål at samle ind til driften af landets fem Julemærkehjem. Det er 44. gang, at der samles ind til Julemærkehjemmene og 7. år i træk af Lions Dagmars Kilde står for arrangementet i Hinnerup.

Løbet finder sted fra Rønbæk Fritidscenter i Hinnerup, hvor der vil være individuel start mellem kl. 10 og 11.

De deltagende kan vælge mellem en rute på 5 eller 10 kilometer, og det vil være muligt at løbe for de, som foretrækker dette. Den korte rute kan gennemføres med kørestole og barnevogne.

Overskuddet fra Julemærkemarchen går ubeskåret til Julemærkefonden.

Grundet omstændighederne bliver der individuel start, hvor der har været fælles start for alle. Diplom og medalje udleveres sammen med startkortet, så man ikke behøver komme tilbage til startstedet. Fritidscentret er ikke åbent. Startkortene sælges i forgangen. Der bliver i år ikke salg af gløgg og æbleskiver.

Tilmelding sker på julemaerkemarchen.dk inden 15. november eller på startstedet på selve dagen uden tilmelding.

sas

Publiceret 31 October 2020 06:00