Afdelingsdirektør for Sparekassen Kronjylland i Hammel, Tina Susanne Nordsted, overleverer gavechecken på 10.000 fra Sparekassens gavefond til bestyrelsesmedlem i Voldby Beboerforening, Lars Brøndum Veller. Foto: Tonny Foghmar

Afdelingsdirektør for Sparekassen Kronjylland i Hammel, Tina Susanne Nordsted, overleverer gavechecken på 10.000 fra Sparekassens gavefond til bestyrelsesmedlem i Voldby Beboerforening, Lars Brøndum Veller. Foto: Tonny Foghmar

Plask:

Voldbybadet får nyt badeudstyr

Sparekassen Kronjyllands Gavefond støtter Voldby Friluftsbad med 10.000 kr.

voldbybadet Når Voldbybadet næste sæson slår dørene op, vil det være med nyt bade- og sikkerhedsudstyr takket være en donation på 10.000 kr. fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond.

Det betyder, at der i 2021 i badet vil være nye badevinger, svømmebælter og forskelligt udstyr, som højner badesikkerheden for de badende gæster, og støtten falder på et meget tørt sted, fortæller formanden for beboerforeningen i Voldby.

"Vi har i år kasseret meget af vores udstyr, da det både var utidssvarende og svært at rengøre i forhold til corona, fordi det var så slidt. Det har vores gæster både savnet og efterspurgt i år, så at vi nu kan få nyt udstyr takket være Sparekassen Kronjylland, må siges at være yderst belejligt og meget tiltrængt," fortæller, Jens Peter Larsen.

Sparekassens Gavefond uddeler hvert år et millionbeløb til foreninger, klubber og begivenheder i det område, hvor Sparekassen Kronjylland primært har sine kunder, og afdelingsdirektør for Sparekassen Kronjylland i Hammel, Tina Susanne Nordsted, er glad for, at banken kan give en håndsrækning til Voldbybadet.

"Voldbybadet er et attraktivt samlingssted for mange i lokalsamfundet. Støtten falder derfor godt i tråd med Sparekassens ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder," fortæller Tina Susanne Nordsted, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Hammel afdeling.

Voldbybadet ved Hammel er et af de eneste friluftsbade i Danmark, som udelukkende er drevet på frivillig basis af Voldby Beboerforening samt en lang række frivillige fra byen og oplandet.

På en normal sæson giver badet et mindre overskud, som understøtter aktiviteter i byen, i badet og Voldbys forsamlingshus.

sas

Publiceret 02 November 2020 16:00