Ulstrup IF Badminton får støtte på 25.000 kr. til høje stole og tælleudstyr fra Nordea-fondens Lokalpulje. Foto: PR

Ulstrup IF Badminton får støtte på 25.000 kr. til høje stole og tælleudstyr fra Nordea-fondens Lokalpulje. Foto: PR

Ulstrup IF Badminton får støtte til høje stole og tælleudstyr

Ulstrup IF Badminton har fået støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje til projektet med at rejse midler til høje badminton stole med tælle udstyr. Nu er vi i mål, siger glad formand Kaja Larsen

forening Med 25.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje er Ulstrup IF Badminton nu i mål med projektet, der har været på tegnebrættet i lang tid.

Formand Kaja Larsen glæder sig sammen med resten af bestyrelsen til marts hvor Ulstrup IF Badminton igen skal holde et stort ungdomsstævne, hvor de nye stole og tælle udstyr gerne skulle være på plads:

"Med dette projektet og store støtte vi her har fået håber Ulstrup IF Badminton at kunne give ikke kun klubbens egne medlemmer, men bestemt også dem der kommer til vore stævner en endnu bedre oplevelse af at her i klubben virker tingene og ved stævner i Ulstrup Hallerne er der det udstyr der skal bruges ved selv rigtig store badminton stævner."

Ulstrup Hallernes daglige leder, Dines Boje, fortæller at hallerne gerne må se flot og professionel ud, og derfor har hallen hjulpet badminton afdellingen helt ekstra ordinært.

30 mio. kr.

Ulstrup IF Badminton har modtaget 25.000 kroner i støtte fra Nordea-fonden, der med Lokalpuljen hvert år uddeler 30 mio. kr. til lokalt forankrede projekter i alle egne af Danmark.

"Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Ulstrup IF Badminton," siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Alle foreninger kan søge fonden om støtte.

Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-30.000 kr., der for eksempel kan gå til aktiviteter i foreninger, lokale events eller udstyr til klubben.

Publiceret 28 November 2020 08:00