Rasmus Klump-skattejagt i Hammel

Skattejagt for børn og voksne

Artiklens øverste billede
Der er Rasmus Klump-skattejagt i Hammel. Pressefoto

Hele familien kan sammen tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter, når Børneulykkesfonden holder Rasmus Klump-skattejagt 13. og 14. maj i Hammel.

Posterne optræder i form af Rasmus Klump-tegninger og er fordelt rundt omkring i Hammel, og nu er det op til deltagerne at finde dem. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema, en medalje samt et diplom, til når skattejagten er klaret. Derudover er det ved tilmelding muligt at vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket T-shirt. Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer fortsat er aflyst.

Når du og dit barn deltager i skattejagten med Rasmus Klump, støtter I Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker i Danmark. I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn mellem 1-14 år der hvert år indlægges i Danmark.

Tilmelding på Børneulykkefondens hjemmeside.

jr

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen