Busbjerg Spillene opfordrer: »Køb dine billetter i god tid«

17. juni blænder Busbjerg Spillene op for årets forestilling 'Annie'. I år er der kun plads til 500 tilskuere mod normalt 1000.

Artiklens øverste billede
I år er det musicalen Annie, som er på tapetet. Pressefoto

Der er travlhed hos folkene bag Busbjerg Spillene i denne tid. Premieredatoen på musicalen Annie kommer nemlig hastigt nærmere.

Scenebyggerne arbejder hårdt på at få scenen færdig til tiden, men forsamlingsforbuddet har gjort det svært at komme i gang, som man plejer.

Scenemester, Jens Bo er dog som sædvanlig optimist og siger i spillenes nyhedsbrev, at scenen nok skal være færdig til august og tilføjer derefter tørt:

»Og nok også til forestillingerne i juni.«

For ja, i år bliver forestillingen gennemført, modsat sidste års aflysning grundet corona. Første spilledag er torsdag 17. juni klokken 19.30.

Hunden Milo hæver nuttetheds-faktoren i årets forestilling. Pressefoto

Kun 500 tilskuere

Billetsalget er godt i gang og i år lyder opfordringen fra folkene bag spillene, at man køber sin billet i god tid.

»I år er der på grund af corona indført faste pladser og maksimalt 500 besøgende. Normalt kan vi have op til 1000 tilskuere, men i år bliver der altså desværre kun plads til det halve. Mange har tidligere valgt at se vejret an og så købe i sidste øjeblik eller ’i døren,’ men det er lidt risikabelt at gøre i år,« lyder det i en mail fra Lisbeth Erfurth Gaba, presseansvarlig i Busbjerg Spillene.

Billetter kan bestilles på www.busbjerg.dk .

Fine donationer

Busbjerg Spillene lægger ikke skjul på, at corona-året har været hårdt. Spillene har klaret sig igennem ved hjælp af donationer, tilskud og goodwill fra samarbejdspartnere.

Blandt andet har Busbjerg Spillene modtaget 20.000 kroner til driften fra Nordea-fonden.

»Donationen falder på et meget tørt sted, og vi er utroligt taknemmelige for den,« skriver spillene i sit nyhedsbrev.

Senest har Jubilæumsfonden for Grundfos A/S valgt at donere 25.000 kroner til årets forestilling.

»Det er af overordentlig stor betydning for Busbjerg Spillene i en usikker tid. Så også en meget stor tak til Jubilæumsfonden for den fine donation,« skriver spillene.


csj

Læs også

Del artiklen