Ældre Sagen i gang igen

Efter Covid-pause er der en lang række aktiviteter på vej

Artiklens øverste billede

Ældre Sagen kan efter en lang covid 19 pause igen tilbyde mange aktiviteter. En række tilbud er så småt påbegyndt, men en del kommer først rigtig i gang efter sommerferien.

Med baggrund i en tildeling af økonomiske midler fra Ældre Sagen i København, har Ældre Sagen i Hadsten besluttet at tilbyde to busture til Hvidsten Kro, onsdag 18. august og fredag 20. august. Turen er gratis, men invitationen forudsætter, at man er 65 år+,og gælder uanset om man er medlem af Ældre Sagen. Der fortælles om kroen, Hvidstengruppen og man kan besøge museet. Derefter serveres kroens berømte æggekage og en genstand. Afgang kl. 10. Man forventer at være retur kl. ca. 14.. Der er plads til 40 personer på hver tur med bindende tilmelding.

Heldagsbustur

Blandt de kommende arrangementer kan nævnes en heldagsbustur 2. september til Hune og Blokhus. Det nye MitID bliver genstand for to kurser i Sløjfen tirsdag 7. september, kl. 10 og kl. 13. Og endelig genoptages det efterspurgte ’Syng i den blå’ følgende søndage: 12. september, 17. oktober og 7. november. Det sker i Sløjfen kl. 14-15.

Årsmødet afholdes onsdag 15. september.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen