Sct. Georgs Gildet donerer 10.000 kr. til Strandbakkehuset i Rønde

Pengene gør det muligt at få råd til indkøb af et klaver

Artiklens øverste billede

For andet år i træk må Sct. Georgs Gildet i Hadsten undvære at kunne indsamle midler til uddeling til velgørende formål. Lilleå - markedet har også i år set sig nødsaget til at Corona-lukke arrangementet i Lilleåparken, hvor Sct. Georgs Gildet hvert år har kunnet indsamle betydelige midler ved afholdelse af loppemarked.

Indkøb af klaver

Trods den manglende indtjening har Sct. Georgs Gildet alligevel i år valgt at donere 10.000 kr til det netop indviede Strandbakkehus i Rønde, det første vestdanske børne- og ungehospice, hvor der er bygget seks lejligheder til familier, der har børn og unge med livsbegrænsende og livstruende sygdomme. I dag er kun de fire af lejlighederne i drift.

»De fleste patienter og familier på Strandbakkehuset vil bo i huset i en periode for derefter at komme hjem. For en mindre del af vores patienter vil Strandbakkehuset være der, hvor livet afsluttes. For de patienter og deres familier giver vi en særlig hjælp og støtte til livsafslutningen,« siger afdelingsleder Lisbeth Højer, der i øvrigt i forbindelse med overrækkelsen af donationen, kunne fortælle, at pengene vil indgå i indkøb af et klaver.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen