Hammel Hestemarked er klar med udendørsfester

Man kan forvente, at langt det meste er ved det gamle ved årets Hammel Hestemarked 9. til 12. september.

Artiklens øverste billede
Mon der dukker lige så mange besøgende op i år? Arkivfoto

Årets Hammel Hestemarked bliver næsten som sædvanligt. Tivoli, kræmmere og frivillige er i hvert fald klar til endnu en omgang marked.

Lidt ændringer har hestemarkedet dog været nødsaget til at lave grundet corona-retningslinjerne. De populære Arena-fester rykker således udendørs i år - ud på den gamle festplads ved boldbanen oppe ved Skovvangskolen. Her bliver et ekstra stort telt uden sider sat op, så festerne torsdag, fredag og lørdag kan folde sig ud dér.

Torsdag vil Frijsenborgløbet traditionen tro markere åbningen af markedet, og derefter går John Mogens Live på scenen. Der er gratis entré.

Fredag og lørdag bliver der fest på pladsen fra klokken 18 til 1. Entréen bliver 50 kroner fredag og 100 kroner lørdag, men det endelig program lader fortsat vente på sig.

Fast ligger det dog, at lørdag bliver med tre bands, mens fredagen nok mest kommer til at appellere til de unge.

På den lille scene ved søen vil der være gratis underholdning både lørdag og søndag, ligesom det også er ved søen - eller rettere PÅ søen - den store kapsejlads skal afgøres lørdag.

En nyere tradition er pop-quiz om fredagen, og det arbejder hestemarkeds-folkene også på at få sat op.

Skulle nogen være i tvivl, så er det altså fra 9. til 12. september, hestemarkedet finder sted - og en weekend-billet til markedspladsen koster 30 kroner fra 13 år og opefter. Børn til og med 12 år har gratis entré.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen