Mød Hadstens nye forfatter på 76 år

Artiklens øverste billede

Onsdag 15. september kan interesserede på Hadsten Bibliotek møde byens nyudsprungne forfatter: Torben Jensen, som, i en alder af 76 år, netop er debuteret med spændingsromanen ’Inspiration’.

Corona-nedlukningerne gav Torben Jensen, der er uddannet civilingeniør, den nødvendige tid til at færdiggøre den roman han påbegyndte tilbage i 2005.

Romanen handler om en yngre, lidt nørdet, statsautoriseret revisor med et beskedent talent for at skrive. Han oplever ved et tilfælde en ulykke, der giver ham inspiration til en novelle, som han får udgivet i en antologi med andre spændingsnoveller.

Omstændighederne omkring novellens tilblivelse vækker politiets interesse for sagen og læsernes interesse for historien.

76-årige Torben Jensen er debuteret med spændingsromanen ’Inspiration’. Foto: Presse

Receptionen starter kl. 15.30, hvor Torben Jensen vil fortælle om arbejdet med bogen. Det vil også være muligt at købe et eksemplar af bogen og få den signeret. Det er muligt at låne romanen på biblioteket.

Hadsten Bibliotek byder på en let forfriskning.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen