Too Much Monkeybusiness giver koncert i Røgen

Røgen Forsamlingshus præsenterer Rock’n’comedy med Jan Svarrer på Guitar, Mek Pek på Gulvbas og Rasmus Stenholm på Hammond orgel. Til sammen er de Too Much Monkeybusiness og har fået til opgave at åbne sæsonen 2021-22 i Røgen forsamlingshus.

Det sker fredag 1. oktober, hvor dørene åbnes klokken 18.30, og der er servering af Tapas klokken 19. Showet starter klokken 20.

Billetter købes af Røgen Forsamlingshus.

Too Much Monkeybusiness

Hylemorsom rock’n’roll Et stærkt underholdende show, der byder på det bedste fra to verdener. Mek Pek træder i karakter som vaskeægte rock’n’roller på vokal og gulvbas. Komikeren Jan Svarrer udlever guitarheltedrømmen komplet med duckwalk og guitarsoli på knæ - samt krampe i baglåret. Alt imens Rasmus Stenholm syder igennem på Hammondorglet.

Rock’n’roll-evergreens og sjove sange, iblandet tyske undersættelser, forrygende tangentrylleri og skøre indfald. Der er fuld fart på, det er svedigt, det er morsomt og det er fra dengang, da rock’n’roll blev født!


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen