Kunst i Favrskov: 57 kunstnere udstiller i Søften

Kunstnere fra nær og fjern samles til Kunst i Favrskov 2021.

Artiklens øverste billede
Den norske guldsmedemester Henry Benarik udstiller til Kunst i Favrskov 2021. Pressefoto

Lørdag og søndag 25.-26. september finder arrangementet Kunst i Favrskov 2021 sted i Søften Kultur- og Idrætscenter.

Igen i år er det Lions Club Hinnerup, Kulturelt Samvirke Favrskov, Kunstudvalget og Søften kultur- og idrætscenter der lægger kræfter i at skabe rammerne om 57 kunstneres værker.

Guldkunst

Blandt andre vil man kunne opleve den norske kunstner Henry Benarik, der er guldsmedemester. Han har brugt sin skaberglæde til at uddanne sig i diverse kunstretninger fra flere lande.

For 25 år siden mødte han Osnat, som har baggrund i lange traditioner med orientalsk smykkekunst.

Sammen har de skabt en virksomhed, hvor parrets forskellige kulturelle baggrunde smelter sammen til det unikke håndværk i Benarik Art

Hver kunstgenstand er håndlavet i værkstedet i Stavanger.

For enhver pengepung

Derudover kommer der kunstnere fra nær og fjern i Danmark, nogle har været med siden begyndelsen på ’Kunst i Favrskov’ for 5 år siden, andre kommer for første gang.

Som altid er der bestemt noget for enhver smag og (næsten ) også for enhver pengepung, så der er mulighed for igen i år, at hente god kunst, som man kan glædes over hver dag, eller som kan udfordre og skabe debat.

Udstillingen åbner lørdag 25. september klokken 10, hvor formanden for kultur- og fritidsudvalget Steen Thomasen holder åbningstalen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen