Daniel Svensson om sit liv med kræft

Håndboldhelt holder foredrag onsdag 6. oktober kl. 19 i Uhresalen.

Artiklens øverste billede
Interview med den tidligere 'Vild med dans'-deltager om hans kræftsygdom.

Daniel Svensson var bemærkelsesværdig i den danske håndboldelite, hvor han var en både afholdt og dygtig spiller. Han måtte dog brat sætte karrieren ufrivilligt på pause i ti måneder, da han tilbage i 2012 fik konstateret lymfekræft. Daniel stod over for en kamp både på håndboldbanen og i privatlivet, men blev i 2017 erklæret kræftfri for anden gang.

Til inspiration for alle

Daniel Svensson opnåede imponerende resultater i håndboldens verden. Han er tidligere dansk mester med AaB Håndbold, pokalvinder og DM-sølvvinder med Skjern Håndbold og har en international fortid i det tyske TUS-N-Lübbecke og spanske Toledo Balonmano. I dag er han direktør for Ajax Københavns herrehold, og du kan opleve ham som en autentisk håndboldkommentator. Han er en absolut eftertragtet foredragsholder, der lukker publikum ind i de værste perioder i sit liv, og således er Daniel Svensson foredrag til stor inspiration for alle tilhørere.

Da Daniel Svensson i 2017 måtte lægge håndbolden og harpiksen fra sig, startede han arbejdet som chef for børnefonden CoolUnite, stiftet af den store nordjyske virksomhed, Coolshop. Daniel Svensson har også deltaget i Vild med dans i 2017 og var fast kommentator under håndboldlandsholdets overbevisende VM-sejr i 2019.

Foredraget, der foregår onsdag 6. oktober kl. 19 i Uhresalen, Hinnerup Bibliotek og Kulturhus, er arrangeret af Favrskov Bibliotek i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse i Favrskov.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen