Eksklusiv event med filmfolk i Hadsten Bio

To prominente filmfolk, der har været med til at lave 'Falling', vil komme og besvare spørgsmål.

Artiklens øverste billede
Den danske filmfotograf Marcel Zyskind er premiereaktuel med 'The Killer Inside Me', der er instrueret af Michael Winterbottom. Filmen er meget omdiskuteret, da en række voldsscener er meget realistiske. Zyskind taler om arbejdet med den kontroversielle film om hustruvold - og om at prioritere flotte billeder, selv i voldsscenerne.

Smalle Film i Hadsten Bio er 4. oktober kl. 19.30 et meget specielt og helt igennem eksklusivt event. To prominente filmfolk, der begge har medvirket til produktionen af aftenens film, lægger nemlig vejen forbi.

Aftenens film ’Falling’ er den dansk-amerikanske internationale filmskuespiller, Viggo Mortensens meget personlige debut som både manuskriptforfatter og instruktør. Han spiller desuden selv hovedrollen som den homoseksuelle John Peterson, der henter sin aldrende far, Willis, til Los Angeles, for at skabe et godt sted for faderens otium.

’Falling’ er et intimt drama om familieforhold, fordomme og hukommelse, og filmen har modtaget stor international anerkendelse. Her i Danmark er stjernerne væltet ind over filmen.

Spørgsmål til gæsterne

De to gæster til aftenens arrangement er fotograf Marcel Zyskind og Peder Pedersen, som er filmens associate producer.

Marcel Zyskind er en internationalt meget eftertragtet fotograf.

Peder Pedersen er instruktør og alt-mulig-filmmand. I sci-fi og horror-kredse, er Peder Pedersen nærmest en legende, da han er grundlægger og chefredaktør af magasinet ’Inferno’.

Denne mandag aften vil de efter filmen være til rådighed for en Q & A, som bliver styret af Tommy Prang Vonsyld. Der bliver rig mulighed for publikum til at stille spørgsmål til de to gæster.

Smalle Film trakterer traditionen tro øl, vin, vand og kaffe.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen