Anne Hjernøe taler om madglæde og vægttab i Hammel

Den kendte kogebogsforfatter og tv-kok holder foredrag om madglæde, smagsoptimering og vægttab.

Artiklens øverste billede
Anne Hjernøe holder foredag 5. oktober i kulturhuset InSide i Hammel. Foto: Presse

Tirsdag 5. oktober gæster Anne Hjernøe kulturhuset InSide i Hammel, hvor Favrskov Bibliotekerne har inviteret hende til at dele ud af sin viden og sine erfaringer i et foredrag. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Anne Hjernøe er aktuel i DR’s ’Anne og Anders i Norden’, hvor hun sammen med sin faste tv-makker Anders Agger besøger og smager sig rundt i Norden.

Anne Hjernøe har arbejdet med mad på mange niveauer gennem de sidste mange år. Hun har udgivet et hav af kogebøger og opskrifter om blandt andet grøn mad, børnemad, syltning, tapas, mad mod kræft, og det gælder for alt fra Anne Hjernøes hånd, at der ikke er tale om løftede pegefingre, men snarere motivation og gode håndgribelige råd til en sundere hverdag.

Hendes seneste udgivelse er ’Spis dig stærk, let og mæt’ som følger op på bestselleren ’Stærk, let og mæt’ fra 2018 med flere opskrifter og råd til madlavning og vægttab, baseret på forfatterens egne erfaringer.

Anne Hjernøe er uddannet indenfor socialpædagogik, journalistik, medier, kommunikation og formidling.

Hun arbejder som kogebogsforfatter, tv-kok og fødevareudvikler, samt som konsulent indenfor fødevarebranchen.

Foredraget finder sted tirsdag 5. oktober kl. 19 i InSide, og man kan købe billet på favrskovbib.dk og ved indgangen. Café InSide er klar med et tilbud på en let anretning inden foredraget. Se mere på cafeens Facebook.

sas

Læs også

Del artiklen