Frivillige fejret med blomster, fest og Nicklas Sahl koncert

Lokale ildsjæle samlet til fest og koncert

Artiklens øverste billede
Lokale ildsjæle blev belønnet med blomster og gaver samt ikke mindst en koncert med Nicklas Sahl. Privatfoto

Over 200 frivillige var i sidste uge samlet til Frivillig Fredag i Rønbækhallen i Hinnerup. Det var en aften, hvor FrivilligCenter Favrskov fejrede de lokale ildsjæle, som blev budt velkommen på rød løber med flag og festlig musik.

Aftenen blev indledt med en a cappella sang af lokale Karina Schwartz og taler af foreningens formand Lena Leth Jensen og borgmester Nils Borring, der begge takkede de frivillige for deres indsats og engagement i kommunen.

»At se de frivillige igen ovenpå en tid, hvor vi har været lukket ned og kun har kunnet mødes på skærmen, gør mig meget glad. Vi er stadig mange, der brænder for frivilligheden, og vi skal have endnu flere med. Den samlede bestyrelse og jeg er så glade for, vi blev så mange,« fortæller Lena Leth Jensen fra FrivilligCenter Favrskov.

Stående klapsalver

Aftenens scoop var en koncert med Nicklas Sahl, der jo kommer fra Hadsten, som optrådte på scenen med sine største hits og et helt nyt nummer.

Nicklas Sahl fik stående klapsalver, og der var også stående applaus til frivilligcentrets leder Cecilie Broundal, der efter små fire år stopper som leder ved udgangen af september. Cecilie Broundal var med til at starte centret og gav på scenen nøglerne videre til Anne Meta Nielsen, der er konstitueret leder.

De frivillige fik alle en goodiebag med gaver og blomster med hjem fra festen.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen