Emil Erichsen foredrag: Jorden rundt og hjem igen

Foredrag om jordomsejling, en tur til Svalbard og livet til søs.

Artiklens øverste billede
Emil Erichsen har brugt tre år på skibet Havana med sin bror Theis. Du kender ham sikkert bedst fra "Kurs mod fjerne kyster", hvor han sammen far Mikkel Beha og resten af familien sejler med skibet. Pressefoto

Favrskov Bibliotekerne inviterer til foredrag med Emil Erichsen i InSide i Hammel 14. oktober. Her vil Emil Erichsen give et spændende indblik i, hvordan det er at leve til søs med få remedier og kun sin familie omkring sig – og om den omvæltning det var at komme hjem igen efter tre år på farten på skibet Havana sammen med broderen Theis. Der vil blive vist billeder og nye klip fra de mange sejladser som ledsages af masser af spændende fortællinger og anekdoter.

I forbindelse med Favrskov Bibliotekernes fokus på Norden i dette efterår, tager Emil Erichsen publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Med oplevelser og fortællinger fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen fortæller Emil samtidig også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

At Emil Erichsen har sejlads i sit DNA er der ingen tvivl om. Hans far, Mikkel Beha, voksede op på Nordkaperen med sin far Troels Kløvedal, og Emil og broderen Theis har ført traditionen videre med deres jordomsejling på det gode skib Havana, som de fleste kender fra TV2’s ”Kurs mod fjerne kyster”.

Foredraget er arrangeret af Favrskov Bibliotekerne i samarbejde med LOF Midtjylland. Billetter kan købes på Favrskov Bibliotekernes hjemmeside, favrskovbib.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen