Børn møder kulturen på bibliotekerne i Favrskov

Hos Favrskov Bibliotekerne oplever alle børn i Favrskov kulturen på nærmeste hold i løbet af deres børnehave- og skoletid.

Artiklens øverste billede
Børnekunstudstilling. Pressefoto

Hvert efterår inviterer bibliotekerne de ældste børnehavebørn, 2., 5. og 8. klasserne til teaterforestilling.

Børnene bidrager også selv med børnekunstudstillingerne på Hadsten og Hinnerup Bibliotek, der åbner 15. oktober. Her fremstiller lokale børn fra børnehave og SFO egne kunstværker inden for et tema, der tilsammen danner en rigtig udstilling.

Nogle gange bliver børnene udfordrede med nye vinkler på kulturen. Således overværede elever fra 3. og 4. klasse i Hadsten operaforestillingen ’Historien om X’ i Sløjfen i september, som for de fleste børn var en ny og anderledes opleves, oplyser Favrskov Bibliotekerne.

Bøgerne er naturligvis en stor del af bibliotekernes tilbud. I november afholdes der børnelitteraturdag for alle 4. klasses elever i kommunen på det lokale bibliotek i Ulstrup, Hammel, Hadsten og Hinnerup. I år er der særligt fokus på faglitteratur, og ugen rundes af med besøg af tv-værten Sebastian Klein, der har skrevet en række populære børnebøger om spændende dyr.

Læs mere om bibliotekernes tilbud til børn på favrskovbib.dk.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen