Cirkus på plejecenter begejstrede beboerne og børnehavebørn

Snakken på plejecenter har gået lystigt på cirkusforestilling

Artiklens øverste billede
Cirkus Trapez' flotte heste imponerede både børn og beboerne på plejecentret i Ulstrup. Privatfoto

Plejecenter Anlægget i Ulstrup havde i sidste uge besøg af Cirkus Trapez, som optrådte udendørs for beboerne, der sad på første række udenom den runde manege.

Bagved beboerne var der fyldt med børn fra byens børnehaver, som plejecentret har et godt samarbejde med og havde inviteret med til cirkusforestillingen for at skabe relationer mellem generationerne.

Forestillingen bød på forskellige artister, og der var også både heste og geder i arenaen. Når gederne ikke var på scenen, gik de frit rundt blandt publikum, og man kunne klappe dem og fodre dem med popcorn, som tilskuerne fik serveret.

Artiklen fortsætter under billedet:

Privatfoto.

Stort samtaleemne

Efter forestillingen blev der serveret kaffe og lagkage, og snakken gik lystigt om forestillingen, fortæller en af plejecentrets sundhedsambassadører, Maibritt Simonsen.

Cirkusforestillingen var også et stort samtaleemne i de følgende dage på plejecentret, idet beboerne var meget begejstrede for den usædvanlige oplevelse, som var kommet i stand med tildelte penge for at skabe oplevelser efter corona-nedlukningen.

Det var også noget særligt for artisterne fra Cirkus Trapez at være i Ulstrup. Flere af dem har nemlig været med i Cirkus Dannebrog, som i mange år var fast cirkus i Ulstrup, hvor de satte teltet op på Dannebrogspladsen ved åen - heraf navnet Dannebrogspladsen.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen