Jytte og 4 x Juhl udstiller i Ulstruphallen

Efterårets kunstudstilling byder på malerier og rakukeramik.

Artiklens øverste billede

Efterårets kunstudstilling i Ulstruphallen er på plads. Denne gang med fem forskellige kunstnere, dels Jytte Hansen, Vitten, der præsenterer sine malerier, dels Anette, Conny, Annette og Marianne fra Rødkærsbro, som vil vise deres rakukeramik.

De fire piger hedder alle Juhl, derfor kaldes de J.R.K. Juhl Raku Kunst.

Vi har lavet Raku keramik nu i henholdsvis godt 10 - 20 år og nyder stadig at lave det med hver vores kreative former og ideer.

Anette, Conny, Annette og Marianne Juhl, J.R.K. Juhl Raku Kunst.

Leger med ler

Om sig selv fortæller de i en pressemeddelelse om udstillingen, at de blandt andet bruger deres fritid på at lege med ler.

»Det er en form for terapi-afkobling fra hver vores travle hverdag. Vi bor alle i nabobyerne Bjerringbro - Rødkærsbro og Ans by. Vi viser/sælger gerne vores RAKU kunst og har haft stor succes med flere ’Åbne-døre’ og udstillinger i vores værksted i Rødkærsbro,« lyder det i en fælles udtalelse fra de fire, og de fortsætter:

»Vi har lavet Raku keramik nu i henholdsvis godt 10 - 20 år og nyder stadig at lave det med hver vores kreative former og ideer. Vi supplerer hinanden godt, som gør der kommer vidt forskellige kunstværker ud af det.«

Holder af naturen

Jytte Hansen, der viser sin malerkunst frem på udstillingen, har malet siden 2009 først ved Lise Lotte Skov Pedersen, siden på Billedskolen i Randers og nu i Århus ved Helene Kofoed.

Om sin baggrund fortæller Jytte Hansen i pressemeddelelsen:

»Jeg er født på en gård har derfor altid holdt meget af naturen. Skovens, strandens farver og bevægelser. eg maler med akryl, akvarel og forskellige former for trykketeknik. Arbejder ud fra naturen med former og bevægelser og skaber der mine billeder, når jeg begynder, ved jeg aldrig, hvor jeg bliver ført hen.«

Udstillingen kan ses i hallens åbningstid i oktober og november.Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen