Aktiv efterårslørdag i Hammel for hele familien

Når der er Æbledag i InSide første lørdag i efterårsferien, kan man både moste, filte, sætte krokusløg og se teater.

Artiklens øverste billede
Pressefoto.

Lørdag 16. oktober kl. 9.30-12 ved InSide står haveselskabet ’Hammel Kreds’ traditionen tro for mosteriet, når de rykker ud med vejledning og maskineri, der kan omsætte de mange æbler naturen har til dejlig æblemost.

Alle er velkommen med egne æbler og beholdere til at fragte de gyldne dråber hjem i.

Æbledagen i InSide byder på flere aktiviteter – ikke mindst for familiens yngre medlemmer.

Hammel Billedskole inviterer til workshop i at filte æbler mellem kl. 10 og 12 (fra 7 år), og Teaterværkstedet Kriblekrable fra Farre kommer og spiller forestillingen De tre Norner med dukketeater og sange.

Forestillingen er en hyldest til naturen og træet, som livgiver og en forudsætning for æblehøsten.

Hele formiddagen har Hammel Havekreds brug for flittige hænder, der kan hjælpe med at sætte krokusløg i plænen foran InSide.

Arbejdet er forberedt, så løgene bliver sat således, at de gule blomster, når de springer ud til foråret, danner en smuk sol rundt om den gamle lind. Projektet er et led i markeringen af Haveselskabet Hammel Kreds’ 80 års jubilæum.

Hammel Bibliotek er åbent fra kl. 10-13 og Café InSide har salg af æblemuffins og kaffe/te ”to go” til de aktive familier.

I tilfælde af dårligt vejr kan nogle af aktiviteterne rykke inden døre i InSide, men arrangørerne satser på besøg af friske familier i praktisk tøj, når lørdagen står i æblernes tegn.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen