Dicte giver koncert i Hammel

Med en lang karriere som musiker, komponist, producer og sangerinde bag sig er Dicte på turné med gammelt og nyt materiale.

Artiklens øverste billede

Fredag 28. oktober er der en veloplagt musikoplevelse på plakaten i Hammel Kulturhus. Dicte & the Diamonds leverer ifølge anmelderne magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude, så der er noget at glæde sig til ifølge pressemeddelelsen fra InSide.

Dictes seneste udspil ”All Good As it Is”, der udkom tidligere på året, roses til skyerne for sine melodiske sange, der trods et legende og let udtryk rummer større dybder om livets alvor.

Nogen kender bedste Dicte fra hits som ”If this is cool” og julesangen ”Drømte mig en drøm i nat”, men hun har været på banen i virkelig mange sammenhænge siden debuten som helt ung i Her Personal Pain og hun er altid garant for gedigen sangskrivning, overskud og vokal variation. Den alsidige kunstner, som også er blevet kaldt ”Queen of Cool” har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder i forskellige teaterkoncerter, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerter sammen med Claus Hempler.

Det er fredag 28. oktober kl. 20, man kan opleve Dicte & the Diamonds i InSide, og der kan købes billetter på hammelkulturhus.dk og på Favrskov Bibliotekerne.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen