Julemarked på Friskolen

Julemarkedet i Hinnerup genopstår efter et år med corona pause.

Artiklens øverste billede

Hinnerup har to fine juletraditioner, som kan få julestemningen frem hos de fleste: Julelysene i Fredensgade i Hinnerup og det store Julemarked på Friskolen i Hinnerup.

Efter et års pause på grund af corona kan julemarkedet på Friskolen i Hinnerup traditionen tro atter byde på julepynt, julegodter, julemusik og alt hvad der ellers får julestemningen frem. Sæt kryds i kalenderen i weekenden 20.- 21. november kl. 12-16. Her vil man kunne gøre et fund i de frivillige børneboder samt i de mange forskellige kreative voksenboder, ligesom der igen vil være sjove spil for både voksne og børn.

Der vil også være mulighed for at slukke tørsten i de forskellige caféområder, som er installeret på skolen. Julemarkedet er blevet synonym med julestemning, og derfor er der også mange, som vælger at købe årets juletræ på pladsen foran skolen, ligesom der er mulighed for at finde årets mandelgave eller adventskrans.

Aflyst i 2020

2020 var på mange måder et gråt og kedeligt år. Særligt for de mange frivillige som hvert år arrangerer det lokale Julemarked. Efter flere forsøg på at skabe coronavenlige rammer, måtte man kapitulere og sætte det traditionsrige julemarked på hold et helt år.

Pausen har man til gengæld brugt på at finde på nye tilbud og muligheder i julemarkedet. Så hvad enten om man er ny og aldrig har besøgt Julemarkedet i Hinnerup eller om man er fast gæst, opfordres man til at kridte skoene og tage forbi Friskolen som ligger på Damsbrovej 11 Norring, i Hinnerup.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen