Lions samler brugte briller ved kommunalvalget

Artiklens øverste billede
Giv dine brugte briller væk. Foto: AdobeStock

I forbindelse med valget 16. november indsamler de fire Lions klubber i Favrskov brugte briller til brug for svagtseende i den tredje verden.

»Har du brugte briller eller dele af briller liggende i skuffen, så tag dem med og aflevér dem, når du alligevel skal hen og stemme, for så kommer de i brug i andre dele af verden,« siger Ulla Bjerregaard fra Lions Dagmars Kilde i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer, at én af Lions mærkesager på internationalt plan er at hjælpe synshandicappede.

Man kan aflevere briller, solbriller med styrke, stel uden glas, enkelte glas og brilleetuier. Mange andre Lions klubber i hele Danmark deltager og effekterne bliver efter valget sendt til Produktionsskole, hvor de bliver sorteret, udmålt og sendt til svagtseende i blandt andet Afrika.

»Det er for både borgere og for os i Lions en let og gratis måde at hjælpe andre på og ved seneste kommunalvalg samlede vi ca. 1700 effekter i hele kommunen,« siger Ulla Bjerregaard og siger på forhånd tak for hjælpen.

Lions har fået kommunens tilladelse til at indsamle på de 14 valgsteder.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen