Udstilling og foredrag om de spanske caminoer

Ole Storm Mikkelsen viser billeder og fortæller om sine caminovandringer på Hinnerup Bibliotek.

Artiklens øverste billede
Der er smukt langs Spaniens mange pilgrimsruter. De fleste fører til Santiago de Compostella. Pressefoto

Oplev udstillingen ”De spanske caminoer – vejen til Santiago” indtil lørdag 20. november, dagen hvor Ole Storm Mikkelsen fra Hinnerup fortæller om sine caminovandringer i et foredrag kl. 10.30. Gratis adgang, alle er velkomne.

»Tag rygsækken på nakken og gå. Følg de gule pile eller muslingeskallerne, de viser vejen. Nyd naturen og kulturen. Mød ligesindede. Når du ikke kan eller vil gå mere, så find et herberg, de er overalt. Få din køjeseng og et bad. Kig på landsbyen eller slap af og find så en af de mange restauranter, der serverer en billig pilgrimsmenu. Vand, vin, brød og to retter for 10 Euro. Eller lav din egen mad i herbergets køkken. Næste morgen forfra igen, bare gå og ikke tænke på noget, eller på alting, og pludselig en dag er du i Santiago de Compostella.«

Sådan teaser han for foredraget i en pressemeddelelse.

Ole Storm Mikkelsen har rejst i det meste af verden, siden han i 2011 som nyslået pensionist stod ved et skelsættende punkt i sit liv. Buskabet er klart:

»Det er aldrig for sent, gør det!«


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen