Swingende juleklassikere med Den Gamle Sangskat

Musikalsk trio med Sara Grabow serverer swingende juleklassikere og livskraftige evergreens i Hammel.

Artiklens øverste billede
Den Gamle Sangskat er i julehumør til koncerten i InSide. Pressefoto

Trioen Den Gamle Sangskat har eksisteret i snart ti år og har charmeret publikum over hele landet med deres friske arrangementer, lækre vokalarbejde og store musikalitet. Torsdag 25. november besøger de InSide i Hammel og sætter gang i julestemningen.

De tre kvinder, Sara Grabow, som også er kendt for sin egen musik og i øvrigt er datter af musikeren Sebastian, Martine Madsen og Eva Skipper spiller ukulele, kontrabas og guitar og synger tre-stemmige vokalarrangementer af populærmusik gennem tiderne fra ”Glemmer du” til ”Dansevise” og ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Den Gamle Sangskat udgøres af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper. Pressefoto

Ved koncerten i InSide er der blandt andet jul på programmet, så man kan glæde sig til ”Jeg så julemanden kysse mor” og andre julede evergreens som er med på trioens julealbum ”Jul med Den Gamle Sangskat”, der udkom i 2020.

Det er torsdag 25. november kl. 19.30 man kan opleve de tre musikalske kvinder i Hammel. Læs mere om koncerten og billetsalg på hammelkulturhus.dk eller favrskovbib.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen