Sløjfen fylder 20 år

Jubilæet fejres i stor stil over tyve dage fra 24. november. Blandt højdepunkterne er koncert 9. december med Nicklas Sahl.

Artiklens øverste billede

I år er det 20 år siden at daværende H.K.H. Prinsesse Alexandra bandt sløjfen op og indviede fremtidens forsamlingshus.

Det fejrer Hadsten Kulturhus Sløjfen med en lang række arrangementer over 20 dage. Et af højdepunkterne er torsdag 9. december, hvor et af tidens mest hotte danske navne, Nicklas Sahl, spiller for en udsolgt Lilleåsal.

Festen skydes dog allerede i gang onsdag 24. november, hvor Modelbane Europa stiller Vinterbanen op på Hadsten Bibliotek – i år i en særlig jubilæumsversion. Fra samme dag kan man gå på jagt efter de tyve kartotekskort, biblioteksnissen har gemt i bøger biblioteket. Finder man et kort kvitterer biblioteket med en præmie. På Facebook inviteres alle til en tur ned ad mindernes allé, når der hver dag vises højdepunkter fra husets første tyve år.

Julekoncert og banko

Der er god grund til at besøge biblioteket om lørdagene i jubilæumsperioden: Her vil der nemlig være gratis kreative aktiviteter for børn og foredrag og quiz for de voksne. Lørdag 4. december er der endvidere fernisering på jubilæumsudstillingen, der består af værker af lokale kunstnere, som har udstillet i huset de sidste 20 år.

Lørdag 27. november er der jubilæumsfrokost-jazz med Creole Catz og søndag 5. december er der julekoncert med Favorittes.

På programmet er også pop-up koncerter, banko og lucia-optog.

Festlighederne kulminerer søndag 12. december kl. 14-16 med en jubilæumsreception, hvor alle er velkomne. Sløjfen byder på jubilæumskage, kaffe og underholdning ved en række lokale aktører.

Man kan læse mere og købe billet til de enkelte arrangementer på www.hadstenkulturhus.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen