Repair Café InSide melder klar igen

Efter en vellykket første åbningsdag i oktober er fingernemme frivillige igen klar til at hjælpe med reparation af stort og småt lørdag 20. november.

Artiklens øverste billede

En lampe der skulle have ny fatning, et par bukser med hul i, en sløv saks og en symaskine, der ikke fungerede mere. Det var nogle af de genstande, der blev indleveret, da Repair Café InSide havde første åbningsdag. Og de blev alle så gode som nye.

Lørdag 20. november kl. 10-12 slår repaircafeen igen dørene op i InSides værksteder, og de frivillige ”fixere” er spændte på, hvad der dukker op af udfordringer denne gang.

Rift om opgaverne

Repair Cafeen er stadig ved at finde sine egne ben, og på første åbningsdag var der næsten rift om opgaverne blandt de frivillige. Efter anden åbningsdag evaluerer man på erfaringerne, og derefter er det forventningen, at der vil blive etableret mere faste hold og åbningstider.

Som medlem af Repair Café Danmark indberettes der hver gang hvor meget, der er blevet repareret og dermed IKKE smidt ud, og resultatet efter første åbningsdag var 12 kilo, som de frivillige kunne være stolte af at have givet et længere liv.

Man kan følge Repair Café InSide på Facebook, og møde op i InSide, når cafeen har åben med ting og sager, der kan få et længere liv ved at blive repareret.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen