Masser af julerier i InSide på lørdag

Julebanko, nissegemmeleg, julemarked og kreative aktiviteter for hele familien 27. november.

Artiklens øverste billede

Under overskriften ’Vi juler i InSide’ gemmer sig en hyggelig dag med masser af juleaktiviteter i Hammels kulturhus 27. november. Café InSide har gløgg og æbleskiver på menukortet, kulturhusets store juletræ bliver pyntet af lokale kreative kvinder med Gitte Maj Nielsen som tovholder, og i biblioteket skal der bygges et juletræ af grønne bøger.

Hammel Billedskole står klar med en workshop for børn op til 8 år og deres forældre, hvor der skal bages julepynt, og HGF arrangerer julebanko for hele familien med masser af præmier.

I Galleriet på første sal er der julemarked arrangeret af Hanne Nors. Her er blandt andet strik, julepynt, keramik, trævarer og dekorationer. Overskuddet fra markedet går til Hammel Kunstforening.

Nissegemmeleg

Som en gennemgående aktivitet på julelørdagen er der også nisser på spil i kulturhuset – og de gemmer sig naturligvis. Så alle er inviteret med til at finde nisserne, hvor man kan se huen titte frem. Det er elever fra Favrskov Dramaskole, der i dagens anledning hopper i nissetøjet.

Et par gange i løbet af dagen spilles der op til julefællessang for store og små i biblioteket, hvor man også kan lave sin egen superseje julebadge. Og har man lyst til at give en hånd med i byggeriet af bogjuletræet er man meget velkommen.

Julestemning kommer der ikke til at mangle, når der fra kl. 10 er ”julerød” lørdag i InSide ovenpå Black Friday. Se program og flere detaljer på Facebook og www.hammelkulturhus.dk


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen