Juleteater og Pippis juleshow for de små

Tag børnene med til julebørneteater og koncert med sang, leg og musik.

Artiklens øverste billede

Der er gode juleoplevelser i vente for både små og store børn hos Favrskov Bibliotekerne.

De 2-5-årige og deres voksne kan opleve forestillingen ’Juletræets hemmelighed’ fra Randers Egnsteater. Hør, hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen. Forestillingen er udsolgt på Hinnerup Bibliotek, men der er fortsat ledige billetter til de to forestillinger på Hammel Bibliotek søndag 5. december kl. 11 og kl. 13. En stemningsfuld og musikalsk juleforestilling for de mindste.

Hele familien kan glæde sig til et festligt julefødselsdagsshow for Pippi Langstrømpe med lillenørden Katrine Bille fra DR Ramasjang. I anledning af Sløjfens jubilæum bliver der fest og ballade i Hadsten lørdag 11. december kl. 14, hvor Katrine og band spiller, synger, leger og tager publikum med ind i Pippis kendte og elskede univers. Er du klar til at finde din indre tingfinder, spilopmager, festabe og nissehue frem?

Billetter på favrskovbib.dk


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen