Julekoncert med Hinnerup Garden

Hvis der kommer coronarestriktioner, der forhindrer indendørskoncerter vil koncerten i stedet blive afholdt udendørs.

Artiklens øverste billede

Hinnerup Garden inviterer til julekoncert på Rønbækskolen tirsdag 7. december kl. 18.30-20. De forskellige orkestre i Hinnerup Garden vil på skift spille julemusik fra deres øvelokaler, så koncertgæsterne vil bevæge sig rundt på skolen i løbet af koncerten. Der serveres varme drikke og lidt sødt undervejs.

Der vil være håndsprit til rådighed rundt på skolen. Hvis der kommer coronarestriktioner, der forhindrer indendørskoncerter vil koncerten i stedet blive afholdt udendørs. Man skal ikke tilmelde sig på forhånd.

Julenumre i nye versioner

Hinnerup Gardens Brassband har netop deltaget ved DM for amatørorkestre i Musikhuset i Aarhus. Brassbandet fik en flot 3. plads i 1. division i konkurrence med fire andre orkestre, der alene bestod af voksenmusikere. Hinnerup Brassband har medlemmer fra 13 år. Derudover vil Hinnerup Gardens Trommekorps, Hinnerup Gardens Juniorgarden og Hinnerup Gardens Grundskole også spille julemusik, der vil bidrage til, at koncertgæsterne kommer i julestemning. Der bliver mulighed for at høre de klassiske julenumre, hvoraf flere vil blive opført i nye versioner.

Der er gratis entré, men der kan ved koncerten doneres et beløb for koncert og forplejning efter eget valg. De, der giver en donation, vil deltage i en konkurrence om flotte præmier, heriblandt gavekort til nytårsfyrværkeri.

Hinnerup Gardens Brassband er tredobbelte danmarksmestre for bygarder i koncertkategorien. Hinnerup Gardens Trommekorps vandt også det seneste DM for bygarder i trommekorpskonkurrencen. Hinnerup Garden benytter udelukkende professionelle undervisere. I januar 2022 er der mulighed for at begynde at lære at spille tromme. Efter sommerferien 2022 bliver det muligt at begynde på alle instrumenter i Hinnerup Garden.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen