Oplev træfigurer og landskabsmalerier i Ulstruphallen

Hans Peter Rasmussen, Rødkærsbro, og Tove Vester Olesen, Randers, udstiller.

Artiklens øverste billede

Ulstruphallen er i den kommende tid ramme om en ny kunstudstilling. Denne gang er det med fine drejede træfigurer af Hans Peter Rasmussen, Rødkærsbro og landskabsmalerier af Tove Vester Olesen, Randers. Begge udstillere er godt op i årene, men det afholder dem ikke for igen at lave en udstilling sammen.

Hans Peter Rasmussen er 82 år. Da han gik på efterløn, købte han en drejebænk og gik i gang med at dreje. På udstillingen i Ulstruphallen kan man blandt andet se fugle, mus, katte, lysestager og fade.

Tove Vester Olesen er 80 år gammel og har malet ca. 25 år. Hun startede med kurser i både akvarel og oliemaling hos Susanne Møberg i Århus og malede selvstændigt i mange år.

I 2010 startede Tove på ‘ Årups kunstskole’ i Lyngsbæk hvor hun gik i fem år, og har siden da malet med akryl. Tove Vester Olesen har blandt andet udstillet i Sabro kunstforening, Hammel kulturhus, Tinghuset i Ebeltoft, Alle tiders kunst i Århus, Kunst i Favrskov og Helligånds huset i Randers.

Udstillingen kan ses i hallens åbningstid i december og januar.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen