Event med akutsygeplejerske på Ulstrup Slot

Akutsygeplejerske Christina Zabava fortæller om alt det, kroppen kan.

Artiklens øverste billede
Kom godt i gang med det nye år, når der er 'Mere Liv' event på Ulstrup Slot 8. januar. Pressefoto

”Mere Liv” afholder lørdag 8. januar event på Ulstrup Slot.

Denne gang vil akutsygeplejerske Christina Zabava fortælle om den viden, de erfaringer og indsigter omkring krop, sundhed og helbred, på et helt grundlæggende ”good to know” niveau, hun har.

Hun vil både tale ind i det etablerede system og det naturmedicinske perspektiv, hvor hun tager udgangspunkt i sit personlige liv og faglighed og det vil være både kærligt, beroligende og sjovt, lyder det i oplægget om eventet, der præsenterer oplægsholderen som menneske, humanist, sygeplejerske, naturmedicin studerende og rebel by heart.

»For mig er sygeplejersken, det etablerede systems holist, og en undervurderet ”natural medicin woman,« siger Christina Zabava ifølge en pressemeddelelse fra ”Mere Liv”, der videre fortæller, at intentionen med denne dag er at varme deltagerne med både beroligende viden om alt det kroppen kan og med et nærværende og opløftende fællesskab, hvor der er plads til HELE dig.

Billet kan købes ved henvendelse til mereliv@outlook.dk .


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen