Viva Las Vegas får premiere i Hadsten

Reumert-nomineret musikteater-forestilling spiller tre gange i Sløjfen.

Artiklens øverste billede
Viva Las Vegas kan opleves i Kulturhuset Sløjfen i Hadsten. Pressefoto

Randers Teater slap med skrækken og kan 22. januar afvikle den planlagte premiere på den årlige musikalske vinterforestilling ”Viva Las Vegas”. For to år siden blev forestillingen lukket ned halvvejs inde i spilleperioden på grund af corona, og denne gang var det ved at gå ud over premieren. Men med ophævelsen af restriktionerne på kulturområdet, ser hele spilleperioden nu ud til at være sikret.

Selve premieren er i år som noget helt nyt ikke bare flyttet ud af teatret, men også ud af Randers Kommune. Nemlig til Hadsten i Kulturhus Sløjfen lørdag 22. januar.

”Efter at vi er kommet på finansloven som §5-teater, har vi fået flere regionale forpligtelser, og derfor giver det god mening, at vi lægger en premiere i en af de omkringliggende kommuner. Vi glæder os meget til at holde vores premiere i Sløjfen, som vi har haft et godt samarbejde med i mange år. Ligesom vi har et rigtig godt samarbejde med Favrskov Kommune,” siger teaterdirektør Peter Westphael i en pressemeddelelse fra Randers Teater.

”Viva Las Vegas” kan også opleves i Sløjfen tirsdag 25. januar og onsdag 26. januar, hvorefter den spiller i Pakhuset i Randers, tager på forsamlingshus-turné og turné rundt i hele landet. I alt bliver det til 53 forestillinger i spilleperioden.

Igen i år er forsamlingshus-turnéen, den såkaldte Elro-turné, støttet af støttet af Elro Fonden, der giver et tilskud til billetprisen. Derfor går turnéen også uden for Randers Kommune til Syddjurs, Favrskov og Mariagerfjord Kommuner og medtager forsamlingshuse fra det tidligere Elro forsyningsområde.

jr

Læs også

Del artiklen