Kæmpe bankospil i Søften med præmier for over 40.000 kroner

Søften GF arrangerer stort bankospil til fordel for klubbens nye idrætsanlæg.

Artiklens øverste billede
Den lokale Rema 1000 købmand Christian Møller kommer og råber numre op til Søften GF's bankospil. Her er han i aktion ved klubbens fodboldskole i sommer. Foto: Jeppe Rafn

Søften GF Fodbold har i årevis arbejdet på at få et nyt fodboldanlæg syd for omfartsvejen i Søften. Fodboldklubben er den største i Favrskov Kommune målt på antal medlemmer, men baneforholdene står ikke mål med medlemsudviklingen.

Søften GF Fodbold arbejder på flere fronter for at indsamle penge og bidrage med egenfinansiering af det kommende anlæg og har indsamlet 800.000 kroner ud af det opsatte mål på to millioner kroner.

Et af tiltagene er et stort banko, som på grund af corona blev aflyst i 2020 og 2021, men nu bliver gennemført lørdag 21. maj 2022 i Præstemarkshallen i Søften.

Præmier for 40.000

Klubben forventer op mod 400 deltagere til bankospillet, hvor der er præmier for over 40.000 kroner. Blandt præmierne er en kvart gris, gavekort og tøj fra flere butikker i Søften og Hinnerup, AGF billetter og spilletøj, værktøj, køkkenudstyr, trævarer, højtalere, blomster og meget mere. Der vil desuden være et amerikansk lotteri på dagen, hvor man kan få mindre børn passet og underholdt med film og leg og af klovnen Carla, fortæller Thomas Bak fra bankoudvalget i Søften GF.

Fodboldklubben har desuden allieret sig med de lokale Rema 1000 købmænd i Søften, Christian Møller og Anders Riis, der kommer og råber numre op.

Bankospillet begynder lørdag 21. maj klokken 16, men dørene åbnes allerede klokken 13, og der er mulighed for at købe øl og vand og snacks med mere i løbet af dagen. Spillet varer et par timer, og der er mulighed for at blive og spise aftensmad i hallen, hvis man på forhånd bestiller mad.

Det koster 100 kroner at deltage med tre spilleplader, som kan købes via klubbens hjemmeside på sgffodbold.nemtilmeld.dk.

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.