DEBAT En stor tak til hjemmeplejen

Af Kirsten Gravgaard Jensen, Vestergårdsvej 25, Gerning. 8850 Bjerringbro
I disse tider hvor kritikken hagler ned over hjemmeplejen i diverse kommuner, (de få ødelægger det for de mange) vil jeg gerne rette en stor tak til hjemmeplejen i Favrskov kommune, nærmere bestemt personalet fra Ulstrup.
Min mand, Johan Erik Jensen, afgik ved døden mandag 6. september. Han havde sine sidste to måneder brug for pleje, da han hurtigt blev dårligere som følge af sin kræftsygdom. Det er ikke en nem situation at tackle, hverken for ham som patient eller for mig som nærmeste pårørende.
Men stor ros til hjemmeplejerne for deres måde at være på. Lige fra første dag, var plejerne der kom i vores hjem, meget kompetente, forstående og medfølende - og fagligt var de altid et skridt foran. De fik med enkle midler hele situationen til at virke rolig, værdig og naturlig. Hverdagen kom igen til at fungere, og takket være deres store indsats, kunne Johan Erik som ønsket blive i sit hjem til det sidste.
Plejerne der kom i vores hjem var uden undtagelse super dygtige både fagligt og menneskeligt, derfor synes jeg de fortjener en kæmpe stor tak. De gjorde, at Johan Eriks sidste tid blev god og værdig, og de var en uvurderlig støtte for mig. Tusind tak for alt.

Publiceret 23 September 2010 12:00