Modelfoto.

En Socialdemokrat ude af trit med virkeligheden

Af
Af Anders G. Christensen

Gruppeformand for Venstre i Favrskov

Socialdemokraten Joachim Laursen har begået et læserbrev, hvor han kommer med en række påstande, der som vanligt ikke har hold i virkeligheden.
JL påstår, at det Socialdemokratiske styre i Favrskov kommune har brugt flere penge på arbejdet med miljøgodkendelser i det forløbende år.
Det må undre, alt den stund, at borgmester Nils Borring, Socialdemokratiet, har sat miljøsagsbehandlingen på næsten stop. At JL så mener, at erhvervslivet og landbruget stadig kan regne med, at der bliver behandlet miljøsager, må betragtes som en påstand ud i den blå luft.
I Venstre påtager vi os gerne et ansvar for budgettet, men vi har ikke accepteret, at miljøsagsbehandlingen sættes på stop. Venstre pegede i budgetlægningen på en række områder, hvor der kunne optimeres i den kommunale drift, så vi udnyttede resurserne bedre, men det krævede nytænkning.
I Venstre bekymrer det os, at forholdene for bl.a. landbruget er blevet besværlig gjort med den manglende miljøsagsbehandling. Da udviklingen i erhvervslivet, herunder landbruget, er vigtig for Favrskov kommune. Det er det private erhvervsliv, der er forudsætningen for, at vi har råd til, at vi kan finansiere den velfærd, vi gerne vil levere til vores borgere.
Det vil derfor være godt for udviklingen i Favrskov kommune, om Joachim Laursen ville forholde sig til den problemstilling, i stedet for at komme med udokumenterede påstande.

Publiceret 03 January 2011 06:00