Anders G. Christensen.

Anders G. Christensen.

DEBAT:

Parkeringskontrol eller ej

Af Anders G. Christensen, gruppeformand og borgmesterkandidat for Venstre.

Der er i øjeblikket stor fokus på parkeringskontrollen i Favrskov kommune. Det er forståeligt, for når jeg taler med de handlende, så oplever flere, at kunderne bliver meget utilfredse, når de efter at have handlet, har fået en parkeringsbøde.

Jeg har også mødt kunder, der har fået en parkeringsbøde, som meddeler, at så kan de da bare køre til Bilka eller Randers Storcenter, for her er det gratis at parkere.
Jeg tror tiden er kommet til, også set i lyset af at vores handel er presset, at overveje, om Favrskov kommune skal fortsætte med parkeringskontrol.

Egen P-vagt

Da det var de handlende, der ønskede parkeringskontrollen tilbage i 2010, vil jeg og Venstre selvfølgelig lytte til, hvad der måtte være af ønsker til ændringer.
Der kunne måske laves en lidt mere lempelig kontrol, f.eks. ved at Favrskov kommune selv ansætter en parkeringsvagt i eksempelvis et flexjob.
Sikkert er det, at jeg og Venstre ser frem til at høre, hvad der kommer ud af handelstandsforeningernes møde med Favrskov kommune den 6. februar.
Herefter håber jeg og Venstre, at byrådet snarest mulige får truffet en beslutning, der sikre, at kunderne får en god oplevelse, når de handler i butikkerne i Favrskov. Jeg tror, at det godt kan lade sig gøre at administrer parkeringspladserne i kommunen, så de er parkeringspladserne og ikke langtidsholdepladser, på en lempelig måde.

Publiceret 25 January 2013 15:30