Debat: Der er fortsat opbakning til bevarelse af busser

Martin Godsk, gruppen Bevar Vores Busser

Opbakningen vælter ind til gruppen Bevar Vores Busser.

Og det har gjort, at vi vækker HOLGER DANSKE og og sætter en ny underskriftindsamling i gang.

Det gør vi for at vise, at det er helt skævt, det der sker med nedskæringen af den kollektive trafik.

Der vil ske en markant og øget aktivitet, vores mål er enkelt:

Vi vil have vores busser tilbage. Og vi arbejder at få en øget drift til vinterkøreplanen, så de unge kan komme til uddannelse, de ældre kan komme til læge, handle, og de travle forældre kan sende deres børn i skole og til aktiviteter.

Paradoksalt nok - som den første dag efter de nye bustider og besparelser trådte i kraft 1. juli - startede Aarhus Letbane op med ikke at kunne køre. Det har givet genlyd i hele Region Midt, og folk som bor i ”udkants-Danmark” kan nu se, hvordan de har det.

Gruppen Bevar Vores Busser har ikke været synlig i den sidste tid, men nu sætter vi alle sejl til. Det er væltet ind med mange forslag til, hvad der skal ske.

Vi ved godt, vi ikke er interessante, når der ikke er valgår, men man kan ikke lade 26.000 underskrifter gå udenom vores politikere.

Vi er allerede i gang med at lave lokale styregrupper, som skal varetage de enkelte linjer, som bliver berørt i hele regionen. Der arbejdes på at lave en kæmpe aktion i forbindelse med skolestart ved alle de berørte uddannelsessteder i hele regionen.

Publiceret 06 July 2019 08:00