Debat: Kommentar til indlæg fra Dorte Vinther

Anne Marie Krogh, medlem af Hammel Golf Klub

Debat Jeg ved selvfølgelig ikke, hvilke overvejelser og begrundelser medlemmerne af økonomiudvalget har haft, da de stemte for, at Hammel Golf Klub skal blive ved med at betale seks procent i rente på lån hos kommunen. Men jeg vil alligevel forsøge.

Golfklubber har generelt et ry for at være for overklassen, og de har jo råd til at betale.

Derfor synes jeg, at det er på sin plads at fortælle, hvordan virkeligheden ser ud fra klubbens side. Vi er en klub, som kun er blevet etableret på grund af medlemmers enorme arbejdsindsats. Anlæg af par-3 bane, maskinhus, de første ni huller og klubhus er lavet af medlemmer.

Hvis man kører forbi og ser, hvordan klubben er i dag, så må enhver forstå hvilken enorm arbejdsindsats, det har krævet.

Angående de velbjergede medlemmer kan jeg fortælle (efter at have været tovholder i 15 år for nye medlemmers indmeldelse, introduktion og regelundervisning), at sammensætningen af medlemmer er meget lig andre idrætsforeninger i Favrskov.

Så kære byrådsmedlemmer, der stemte imod. Kom ud af busken og fortæl os cirka 1.000 medlemmer og andre der synes, at golfklubben er et gode for kommunen, hvorfor vi skal behandles anderledes end andre.

Jeg står gerne til rådighed for en rundvisning og fortælling om klubben.

Publiceret 30 August 2019 05:25