Gensvar:

Jeg stiller op for at lytte, men ikke for at hjælpe en dagsorden igennem

Nils Borring (S) Borgmester i Favrskov Kommune

Debat I sidste uge kunne man under overskriften ’Vores borgmester vil ikke snakke med os’ læse, at jeg ’ikke ønsker at tale med os om forslaget’ og ’ikke engang vil indlede dialog med sine vælgere’.

Der står også at læse, at jeg har takket nej til at komme hjem og diskutere emnet. Det er ganske enkelt ikke sandt, når Luxshan Ratnaravi skriver dette.

Jeg har tilbudt at komme i deres hjem sammen med Isabell Friis Madsen, der var formand for Børn og Skoleudvalget i sidste byrådsperiode.

Jeg har i den bekræftelse af et møde skrevet, at ’det bliver nok ikke med dagsordenen om, hvordan den omtalte ordning kan indføres’ – ganske enkelt fordi vi endnu ikke er mødt med nye argumenter, der får os til at skifte mening. Vi mener fortsat, det er en ordning, der rammer socialt skævt, da det ikke er forbeholdt alle at kunne gå hjemme og passe sit barn for et tilskud på godt 6.000 kr. om måneden.

Dette modsvar er ikke for at diskutere ordningen igen, men jeg har det svært med at blive beskyldt for ikke at ville møde borgerne. Jeg stiller op til stort set alt, hvad jeg bliver inviteret til, og hvis det er arrogance, så ser vi også forskelligt på den sag.

Ydermere begynder Luxshan at antyde, at det får konsekvenser om to år, når der igen er valg til byrådet. Jeg håber, at mange andre stemmer efter en generel opfattelse af, hvordan vi/jeg forvalter vores politiske mandat og ikke blot ser på enkeltsager, hvor man har en snæver personlig interesse.

Publiceret 11 October 2019 09:15