Debat:

Hvor vil du høre de nye argumenter, Nils Borring?

Jeg indrømmer, at min retorik var lidt skarp, men faktum er, at borgmesteren ikke vil mødes med os for at diskutere ordningen med tilskud til pasning af egne børn, fordi han ikke har hørt nye argumenter.

Luxshan Ratnaravi, Rønvangen 151, Hinnerup

Debat Favrskovs borgmester, Nils Borring, svarer på mit læserbrev fra uge 40, at han gerne vil mødes med os fra forældregruppen i Favrskov, og at jeg taler usandt.

Jeg indrømmer, at min retorik var lidt skarp, men faktum er, at borgmesteren ikke vil mødes med os for at diskutere ordningen med tilskud til pasning af egne børn, fordi han ikke har hørt nye argumenter. Hvad vores borgmester desværre misser, er, at vores motivation for at mødes med ham netop var for at præsentere nye argumenter. Hvor forventer borgmesteren mon ellers at få disse argumenter serveret?

Vi i forældregruppen har fået en del omtale af vores sag i lokale medier, men når journalisterne har spurgt borgmesteren om, hvad han tænker om vores sag, har han med reference til behandlingen af forslaget i foråret 2018 svaret til hver eneste artikel, at han ikke har ændret mening.

Borgmesteren har efterhånden malet sig op i et hjørne, hvor jeg frygter, at han ikke ønsker at ændre sit synspunkt på sagen, nærmest lige meget hvor gode, nye argumenter der er.

Jeg inviterer ham til at gøre min bekymring til skamme. Desuden er jeg helt overbevist om, at forbedring af (små)børneområdet og mere fleksibilitet til at indrette familielivet bliver et væsentligt omdrejningspunktet for vælgerne ved næste kommunalvalg, fordi det nuværende byråd simpelthen har været for dårlige til at løse pasningsproblemerne i Favrskovs største byer.

Selvfølgelig skal man som borgmester ikke lave politik baseret på enkeltsager og populistiske tendenser. Men det her handler ikke om et nyt klubhus eller en letbane. Det handler om de første to år af livet. Nils Borring vil jo gerne være BORGERmester - men er det mon også for småbørnene?

Publiceret 22 October 2019 08:00