Debat:

Lykkeliga i Favrskov

Morten Bang, medlem af byrådet for Venstre

I disse uger ruller tv-programmet 'Verdens lykkeligste landshold' henover skærmen. På samme tid har de danske herrer kæmpet på banen til EM i håndbold.

Eliten med Mikkel Hansen og co. lever af deres sport. Men de lever også af sammenholdet, fællesskabet og det at være en del af et hold.

Præcis på samme måde, som alle de glade børn med udviklingshandicap, der siden 2017 har spillet med på 'Lykkeliga-landsholdet'. Projektet blev starten for også at give disse børn en mulighed for at dyrke sport, opleve sammenhold, fællesskab og dermed være en del af et hold!

Projektet har allerede fået mere end 50 håndboldklubber med fordelt over hele landet. Hadsten Håndbold er netop blevet 'indlemmet' i det fine selskab.

Jeg er utrolig stolt over at Favrskov Byråd gennem vores §18 midler har tildelt 75.000 kr. til projektet 'Lykkeliga i Hadsten'. Formålet er at skabe gode rammer for den frivillige indsats ved at støtte en bred vifte af frivillige aktiviteter. Og her passer projektet i Hadsten rigtig godt.

Det er et unikt tilbud til børn og familier med udviklingshandicap og jeg er sikker på at det bliver en stor succes med alle de gode frivillige ildsjæle i Hadsten, der står bag. Der venter alle børn og frivillige store oplevelser både på håndboldbanen, men i lige så høj grad udenfor banen.

Jeg glæder mig til at følge projektet, der forhåbentligt vokser sig stort, til glæde og gavn for børn og familier i hele kommunen.

Og så kipper vi en ekstra gang med klaphatten og håber på at Danmark hiver guldet med hjem fra EM i håndbold!

Publiceret 16 January 2020 14:00