Erik Bertelsen. Pressefoto

Erik Bertelsen. Pressefoto

Debat:

Giv plads til håbet

Erik Bertelsen, Formand Ældrerådet Favrskov Kommune, Thorsølundvej 23, Thorsø

debat Dette forår har været en tid fyldt med usikkerhed, hvor følelsen af magtesløshed og frygt for fremtiden har rørt mange. Glæden og synet af det storslåede i naturen, har for mange været dæmpet, af usikkerhed om fremtiden.

Ind i denne usikre tid, er der brug for vi giver hinanden et håb, om noget der er større og bedre end angst, frygt og magtesløshed. Et håb om fremtiden. Det er der nogen der er særlig bevidste om i denne tid.

Ældrerådet i Favrskov Kommune er fyldt med ros og anerkendelse til personalet på sygehuse, samt i sundheds- og ældreplejen. De har i dette forår gået på arbejde, med stor usikkerhed om egen situation, med mulighed for smitte af den onde virus epidemi.

Hverdagens helte er personalet der hjælper den del af befolkningen, der ikke selv kan klare hverdagen lige nu. Siden sundhedsfaren opstod, er der mange nye selvudnævnte 'specialister', der pludselig har fået stor viden om, hvordan andre skal handle i forhold til smittefaren.

Det er måske ikke deres fortjeneste, at der i Favrskov kommune ikke har været smittede personer på plejecentrene eller i hjemme- og ældreplejen.

Tak til ledere og medarbejder, for jeres store indsats i kampen mod den ondskabsfulde virus. Tak I med til at give håb i hverdagen.

På vegne af Ældrerådet i Favrskov kommune.

Publiceret 28 April 2020 19:00