Gert Jensen ønsker et større fokus på frivillighed. Pressefoto

Gert Jensen ønsker et større fokus på frivillighed. Pressefoto

Debat:

Mere fokus på de frivillige i denne tid, tak!

"Tag hånd om de udfordringer, det frivillige foreningsliv står overfor," skriver Gert Jensen i læserbrevet her

Gert Jensen, formand for HSK Fodbold, Ørnevænget 31 8370 Hadsten

debat Hvor vil jeg blive glad, hvis der kommer noget mere fokus på det frivillige foreningsliv og mere anerkendelse/bedre arbejdsbetingelser for foreningerne og de mange ildsjæle, der året rundt gør en KÆMPE forskel og knokler r.... ud af bukserne for deres foreninger.

Lige nu står foreningslivet over for store adfærdsmæssige og økonomiske udfordringer som følge af Corona, hvilket har udløst 2.966 ansøgninger til DGI/DIF's Coronapulje for et samlet beløb på 258 mio. kr.

Puljen er på 44 mio. kr. Her vil det være godt, at politikerne på Christiansborg og vores folkevalgte politikere i Favrskov Kommune melder sig på banen. Hvor ville det være befriende, at Mette Frederiksen & co., og vores lokale politikere vil bruge mindre krudt på at diskutere Superligaen og udligningsreform og i stedet tage hånd om de udfordringer, det frivillige foreningsliv står overfor.

Indtil nu har jeg ikke hørt nogle politikere nævne det frivillige foreningsliv/breddeidrætten på TV, og det har heller ikke fyldt meget i de lokale medier.

Jeg er måske naiv, men jeg håber og tror, at vi får en hjælpende hånd.

Publiceret 01 June 2020 14:30