Debat:

Hvad er det du ønsker, Gert Jensen?

Debat Hermed svar til Gert Jensens indlæg om 'Mere fokus på de frivillige i denne tid, tak!'

Gert Jensen ønsker sig i et læserbrev mere til de frivillige i foreningerne.

Han efterlyser, at lokale politikere melder sig på banen og tager hånd om de frivillige foreninger. Det bliver jeg faktisk ked af at høre, for jeg synes, at vi netop har imødekommet foreningslivet. I byrådet drøfter vi ofte de frivillige foreninger og glæder os over dem.

Vi har haft mange bekymringer om også det frivillige foreningsliv i denne coronakrise og derfor fremrykket tilskud og bevaret det kontante økonomiske haltilskud til de timer, som idrætten har fået tvangsaflyst. V

i har dermed brugt fællesskabets penge på at holde idrætten økonomisk skadesløs. Men jo kun for den del, som kommunen har del i. Vi kan selvfølgelig ikke finansiere stævner, sommerfester og andre aktiviteter, som vi ellers som kommune ikke er en del af. Men vi har netop brugt meget energi på at sikre, det vi kunne, nemlig at de kommunale tilskud var præcis de samme, selv om aktiviteterne ikke var der.

Det har man opdaget og glædet sig over mange steder i kommunen. Faktisk har jeg ikke fået konkret henvendelser fra foreningerne om yderligere behov. Set fra byrådets stol er det derfor ærgerligt, at alle de tiltag vi har gjort, tilsyneladende ikke er nået frem til Gert Jensen.

På den baggrund vil jeg gerne høre, hvad det er Gert Jensen konkret ønsker sig mere.

Publiceret 02 June 2020 13:00